Afrikansk Alexander Parakit

Afrikansk Alexander Parakit
Ringneck Parakeet

Psittacula krameri

Lever i Vestlige Afrika, Senegal, Uganda

Størrelse 39 cm.

Habitat Fundet i stor vifte af skovarter fra
sekundær tropisk skov, græsarealer,
mangrover,
savanne, åbent
landbrugsjord med spredte træer
og parker og haver i
byområder. op til 2000m

Yngleinfo Normalt 4-6 æg.
Der udruges på 24 dage.
Flyvefærdig efter 7 uger.

Naturlig Føde korngræs, ukrudt og træfrø,
frugt, nødder, blomster og nektar;
dyrkede citrusfrugter,
solsikke og majs.

Vægt 105-140g.