Australsk Konge Parakit

Australsk Konge Parakit
Australian King Parrot
Alisterus scapularis

Lebt in Ost-Australien, von südlichen
Victoria bis Nord-Queensland.

Størrelse 35 cm

Habitat Tæt skov, regnskov, eukalyptus
skovland, åben skov op til 1625 m
over havet, uden for yngletiden
træffes den også i dyrkede
områder, parker, haver og frugtplantager;
af og til også i forstæderne.

Yngleinfo Normalt 3-6 æg.
Der udruges på 20 dage, af hunnen.
Flyvefærdig efter 4 uger.

Naturlig Føde frugt, blomster, bær, nødder, frø,
insektlarver, knopper og anden vegetation

Vægt 195-275g.