Blå Stribet Ara

Blå Stribet Ara
Blue-throated Macaw

Ara glaucogularis

Lever i Øst Bolivia
til Nord Argentina i Provins Salta

Størrelse 85 cm.

Habitat Savanne med
Palmer og træer og i Regnskov.
Lavlands områder. Op til 300m

Yngleinfo Normalt 1-3 æg.
Der udruges på 26-28 dage.
Flyvefærdig efter ca. 90 dage.

Naturlig Føde Motacú-palmefrugter;
andre palmefrugter og planter

Vægt 750g