Blåstrubet Amazone

Blåstrubet Amazone
Festive Amazon
Amazona festiva festiva

Lever i sydøst-Kolumbien, Ostecuador og Nordost-Peru Ost
på i igenmen Amazonasbecken bis nord og zencentrel-Brasilien 

Størrelse 35 cm.

Habitat op til 500m i Varzea skov, sekundær vækst og flod øer.
Sjældent langt fra vand.

Yngleinfo Normalt 3-5 æg.
Der udruges af hunnen på 28-30 dage.
Flyvefærdig efter ca. 60 dage.

Natürliche Nahrung Frugter, frø, bær, nødder,
Blomster og blade knopper.

Vægt 370g