Brille Kakadu

Brille Kakadu
Blue-Eyed Cockatoo
Cacatua ophthalmica

Lever i New Britain island
øst Papua Ny Guinea

Størrelse 50 cm

 Habitat op til 950 m. Fundet i skov og delvist
rydde områder, mest almindelige i lavlandet.

Yngleinfo Normalt 2-3 æg.
Der udruges på 28 dage;
Flyvefærdig efter 12 uger.

Naturlig Føde nødder, frø,
Bær og frugt, især figner
.

Vægt 500-570g.