Brunhovedet papegøje

Brunhovedet papegøje
Brown-headed Parrot
Poicephalus cryptoxanthus

Lever i Sydøstafrika

Størrelse 22 cm

Habitat Kommer i næsten alle skove og
Alluviale skove i skov savannen og tørre skove.
Også kokosnødplantager. Under 1200m

Yngleinfo Normalt 2-4 æg.
Der udruges på 26 dage;
Flyvefærdig efter 11 uger.

Naturlig Føde Spiser figner, bær, frø, kokosnødblomst, unge træskud,
frugter, bælg, umodne frø og aloe nektar;

også hirse og majs fra dyrkede områder.

Vægt 120-156g