Colombiansk Aratinga

Colombiansk Aratinga
Red-fronted Conure

Aratinga wagleri wagleri

Lebt i NW Venezuela, fra Sierra de Perija, Zulia og begge skråninger af
Andes i Meridaøst til bjergene i Yaracuy og Distrito Federal,
og W Colombia, fra Santa Marta-bjergene
og Sierra de Perija sydpå langs Andes-cordilleras;

også rapporteret på østlige skråning af Cordillera Oriental, til Narino.

Størrelse 36 cm.

Habitat subtropiske og tropiske skove,
Vandløbsnære skove, plantager; i 350-3000

Yngleinfo Normalt 2-4 æg.
Der udruges på 23 dage;
Flyvefærdig efter 8-9 uger.

Naturlig Føde frugt, bær, frø, nødder, knopper

Vægt 180-260g