Gul Brystet Blå Ara

Gul Brystet Blå Ara
Blue and Yellow Macaw
Ara ararauna

Lever i Østpanama syd på til Nordvest
Colombia i Magdelena dalen fra øst
og i de østlige andesbjergene Colombia
og Venezuela over Ecuador, Peru og
Guyana, Surinam, Fransk Guyana og
Trinidad udbredt over det meste
af Brasilien til Bolivia,
Paraguay, Nord Argentina

Størrelse 86 cm.

Habitat Regnskov, høj og tæt sekundær
vegetation, åbent skovland så vel som
marsk og savanne med palmer og træer
I den tropiske zone op til 500 m over havet,
og I enkelte lokaliteter op til 1500 m
over havet og Sæsonmæssigt
oversvømmet tropisk skov

Yngleinfo Normalt 2-4 æg.
Der udruges på 24 dage.
Flyvefærdig efter 13-14 uger.

Naturligt Føde frugt og nødder
de meste af Aras naturligføde er
giftige for at undgå st dø spiser
de spise mineraler fra flodbredden

Vægt 1000-1300g.