Guldskuldret Parakit

Guldskuldret Parakit
Golden-shouldered Parakeet
Psephotus chrysopterygius

Lever i Nordøstlige Australien,
med to eller tre isolerede
Avlspopulationer på Cape York-halvøen,
Nord Queensland.

Størrelse 26 cm

Habitat Fundet i enge og åbne skove,
hvor der er termithøje, Områder med
Eucalyptus og Melaleuca træer.

Yngleinfo Normalt 4-7 æg.
Der udruges på 19-21 dage;
Flyvefærdig efter 5 uger.

Naturlig Føde Spiser græs hovedsageligt

Vægt 56g.