Hvidpandet Pionus

Hvidpandet Pionus
White-crowned Parrot
Pionus senilis

Lever i Mexicos østkyst ved den
sydlige Tamaulipas, San Luis,
Vest Panama i hele Costa Rica.

Størrelse 24 cm

Habitat Skovområderne er lige fra
tropisk regnskov over til træ savanner
og videre til tørre skove.
I skovene opholder fuglene sig i
trækronerne eller i skovkanterne langs
flodbredden. højland på ca. 1600 m,

Yngleinfo Normalt 4-6 æg.
Der udruges på 26 dage.
Flyvefærdig efter 8 uger.

Naturlig Føde modning frø, palme frugter og
nogle gange også fra afgrøder.

Vægt 193-229g