Indisk Alexander Parakit

Indisk Alexander Parakit
Ringnecked Parakeet
Psittacula krameri manillensis

Lever på Sri Lanka, Indien.

Størrelse 43 cm 

Habitat Regnskov, åbent land,
landbrugsland, byer og landsbyer,
hvor de sidder på toppen af templer
og huse, og indimellem flyver ind og
ud af tagskæggene, ligesom svaler.

Yngleinfo Normalt 2-4 æg,
Der udruges 23 dage.
Flyvefærdig efter 7 uger.

Naturlig føde Nødder, frø, korn, frugt,
grøntsager, bær, nectar, knopper og skud

Vægt 120-130g