Maxlmilian Pionus

Maxlmilian Pionus
Scaly-headed Parrot
Pionus maximiliani

Lever i det Nordlige Argentina,
Bolivia, Paraguay, samt sydlige og
Brasilien i Mato grosso regionen.

Størrelse 29 cm

Yngleinfo Normalt 3-5 æg.
Der udruges på ca. 23 dage.

Habitat åbne løvskove, men de bor
også på træbevoksede
græsarealer Fuglene lever i
lavlandet og kommer
sjældent mere end 1500 m.

Føde frugt, bær, frø/korn, knopper
og årstidens blomster

Unter arten
Blåstrubetmaximillianpionus
Gulnæbbet maximillianpionus
Tucuman maximillian pionus