Molukke Kakadu

Molukke Kakadu
Cacatua moluccensis

Lever kun på de sydlige
Molukke i Indonesien

Størrelse 52 cm 

Habitat skove, sump områder

Yngleinfo Normalt 1-3 æg.
Der udruges af hunnen på 29 dage.
Flyvefærdig efter 14-15 uger. 

Naturligt føde frugt, frø, bær, nødder,
insekter, larver, unge kokosnødder,
som de åbner og drikker mælken fra
og spiser de bløde bestanddele af