Rød Næbbet Pionus

Rød Næbbet Pionus
Red-Billed Parrot
Pionus sordidus 

Lever i Venezuela i
Provinserne Lara og Falcon

Størrelse 28 cm.

Habitat Fundet fra 350-2000m i fugtig skov, herunder montane regnskov
og bergskov, i subtropiske og øvre tropiske zoner.
Ofte findes i sekundær vækst, delvist afskovede områder
med spredte høje træer
og undertiden
lette skovområder nær kaffe plantager.

Yngleinfo Normal 3 æg,
Der udruges efter 26 dage,
Flyvefærdige efter 9-10 uger.

Naturlig Føde Frugter, bær og frø.

Vægt 255-275g