Skæg Parakit

Skæg Parakit
Red-Breasted Parakeet
Psittacula alexandri

Lever i Indonesien, Bali, Java Kalimantan, sydøst Borneo.

Størrelse 33 cm 

Habitat op til 1500m i alle former
for skov inklusiveTør skov, fugtig sekundær regnskov,
mangrove, kokosnød og Mangostræer, dyrkningsområder
med træer, parker og byområder.

Yngleinfo Normalt 2-4 æg,
Der udruges 22 dage.
Flyvefærdig efter 7 uger.

Naturlig føde
vilde figner, dyrket og vildt
Frugter, blomster og nektar, nødder,
Bær, frø, blade og korn (ris og majs).

Vægt 156 g